Ναύπλιο: Στα βήματα του πρώτου Κυβερνήτη…

Ανακαλύπτοντας το Ναύπλιο σε 10 + 1 στάσεις.

28,00 26,00 / Person

Tour is not Available. Back to All Tours

Are you Interested in this Tour?

Cancel up to 12 days before your trip and get a full refund, including service fees.

Sorry, this entry is only available in Greek.

9.00

Εκκίνηση

11.00

Ναύπλιο

11.00 -14.00

Περιήγηση στα βήματα

14.15 -16.30

Ελεύθερο πρόγραμμα

16.45 - 18.00

Φρούριο

18.00

Αναχώρηση

20.00

Αθήνα

Ένα ταξίδι στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος, όπου με οδηγό μας τα ιστορικά στοιχεία, τα μνημεία και τις μνήμες, ανακαλύπτουμε σοκάκι – σοκάκι την Πόλη!


TERMS

# ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
* Σε περίπτωση ματαίωσης της εκδρομής από τους διοργανωτές λόγω ανωτέρας βίας, το προκαταβεβλημένο ποσό επιστρέφεται.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και δέκα (10) ημέρες πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής επιστρέφεται ολόκληρο το καταβληθέν ποσό.
*Αν η ακύρωση γίνει από εννέα (9) ημέρες έως και έξι (6) ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής, οι κρατήσεις μετατρέπονται σε bonus για επόμενη εκδρομή (για το ποσό στο οποίο αντιστοιχούν και να δαπανηθούν εντός έξι μηνών).
*Αν η ακύρωση γίνει από πέντε (5) ημέρες έως και τρεις (3) ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής, οι κρατήσεις μετατρέπονται σε bonus για επόμενη εκδρομή (για το 50% του ποσού στο οποίο αντιστοιχούν και να δαπανηθούν εντός έξι μηνών).
*Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή, η ακύρωση γίνει το τελευταίο διήμερο πριν την έναρξη της εκδρομής, το καταβληθέν ποσό δεν επιστρέφεται.

Read more about the Terms & Conditions of Purchase

PRIVACY POLICY

Video and recording of tours and presentations may be allowed with the organizer’s written permission. Photographic material and information, for commercial or journalistic purposes, related to the organized tours of KEDROS SA may be allowed with company’s written permission.