Παιανία, Βραυρώνα, Αρτέμιδα

Σε αναζήτηση της Αρτέμιδος, σε σπήλαια και σε Ιερά

26,00 / Person

Total: 0.00€

*Price Includes: - Ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδρομής, - συνοδός της εταιρείας μας, - ενημερωτικό υλικό, - ΦΠΑ, - μετακίνηση, - ανάπτυξη, οργάνωση, συντονισμός δράσης, - έξοδα οδηγού και ξεναγού. ΔΕΝ περιλαμβάνονται: - εισιτήρια εισόδου στους χώρους - φιλοδωρήματα.

Cancel up to 12 days before your trip and get a full refund, including service fees.

Sorry, this entry is only available in Greek.

8.00

Συνάντηση σε σημείο που θα δοθεί στους συμμετέχοντες

8.30

Αναχώρηση

9.00

Σπήλαιο "Κουτούκι"

11.00

Μουσείο και Αρχαιολογικός Χώρος Βραυρώνας

13.00

Περίπατος στον υγρότοπο προς τη θάλασσα

14.00

Αρτέμιδα (Ελεύθερος Χρόνος και Φαγητό)

16.00

Ναός της Tαυροπόλου Aρτέμιδος (προς επιβεβαίωση η πρόσβαση στον χώρο)

17.00

Αναχώρηση για Αθήνα


TERMS

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
* Σε περίπτωση ματαίωσης της εκδρομής από τους διοργανωτές λόγω ανωτέρας βίας, το προκαταβεβλημένο ποσό επιστρέφεται, εντός 30 ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και δέκα (10) ημέρες πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής επιστρέφεται ολόκληρο το καταβληθέν ποσό.
*Αν η ακύρωση γίνει από εννέα (9) ημέρες έως και έξι (6) ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής, οι κρατήσεις μετατρέπονται σε bonus για επόμενη εκδρομή (για το ποσό στο οποίο αντιστοιχούν και να δαπανηθούν εντός έξι μηνών).
*Αν η ακύρωση γίνει από πέντε (5) ημέρες έως και τρεις (3) ημέρες πριν την έναρξη της εκδρομής, οι κρατήσεις μετατρέπονται σε bonus για επόμενη εκδρομή (για το 50% του ποσού στο οποίο αντιστοιχούν και να δαπανηθούν εντός έξι μηνών).
*Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή, η ακύρωση γίνει το τελευταίο διήμερο πριν την έναρξη της εκδρομής, το καταβληθέν ποσό δεν επιστρέφεται

Read more about the Terms & Conditions of Purchase

PRIVACY POLICY

Video and recording of tours and presentations may be allowed with the organizer’s written permission. Photographic material and information, for commercial or journalistic purposes, related to the organized tours of KEDROS SA may be allowed with company’s written permission.