Ακροκόρινθος και Παλαμήδι. Δυναμάρια της Πελοποννήσου

Μια ιστορία για δύο Κάστρα, Βασίλεια και Στρατηγικές

30,00 / Άτομο

Σύνολο: 0.00€

*Στην τιμή περιλαμβάνεται: Ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό, Ενημερωτικό υλικό, Αρχηγός περιήγησης, ΦΠΑ 24%, Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, Όλες οι μεταφορές από και προς Αθήνα. Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου στο Παλαμήδι.

Σε περίπτωση ακύρωσης 12 ημερών πριν την ημερομηνία του προγράμματος, σας επιστρέφουμε το 100% των χρημάτων σας

Η Πελοπόννησος διαθέτει εντυπωσιακό αριθμό κάστρων και άλλου τύπου οχυρώσεων οικοδομημένων από τους αρχαίους Έλληνες, τους Βυζαντινούς, τους Φράγκους, τους Βενετούς και τους Τούρκους. Τα περισσότερα φέρουν τα ίχνη πολλών και διαφορετικών φάσεων, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη της στρατιωτικής τεχνολογίας αλλά και τις ιστορικές περιπέτειες της περιοχής. Δύο οχυρώσεις ξεχωρίζουν τόσο για το μέγεθος τους όσο και για την ιστορική τους σημασία: το κάστρο του Ακροκόρινθου στην Κόρινθο και το οχυρό του Παλαμηδίου στο Νάυπλιο.
Η περιήγηση «Ακροκόρινθος, Παλαμήδι – τα δυναμάρια της Πελοποννήσου» θα παρουσιάσει την ιστορία, την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία αυτών των δυο σημαντικότατων κάστρων.
Ελάτε μαζί μας για να περπατήσουμε στους προμαχώνες και τα τείχη, να κοιτάξουμε πάνω από τις επάλξεις, να πούμε ιστορίες για βασιλιάδες, στρατηγούς και αυτοκράτορες.
Να βυθιστούμε στους θρύλους των κάστρων.

Βασικοί Σταθμοί μας:
Ακροκόρινθος (Αρχαία Κόρινθος)
Παλαμήδι (Ναύπλιο)

7.30

Συνάντηση σε σημείο που θα δοθεί στους συμμετέχοντες

08.00

Εκκίνηση

10.00 - 13.00

Ακροκόρινθος. Ξενάγηση και πεζοπορία

13.00 - 15.00

Διάλειμμα για φαγητό

15.00

Αναχώρηση για Ναύπλιο

16.00 - 17.00

Παλαμήδι

17.00

Αναχώρηση για Αθήνα

19.00

Αθήνα

Η εξόρμηση μας ξεκινάει από την Αθήνα με προορισμό την Ακροκόρινθο και κατάληξη στο Ναύπλιο.


ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολίτική ακυρώσεων

Πολιτική Δημοσιεύσεων

Δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση και η ηχογράφηση των ξεναγήσεων και παρουσιάσεων χωρίς την έγγραφη άδεια του διοργανωτή.

Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση φωτογραφικού υλικού και πληροφοριών, για εμπορική ή δημοσιογραφική χρήση, που σχετίζονται με τις δράσεις οργανωμένων περιηγήσεων της εταιρείας ΚΕΔΡΟΣ Α.Ε. χωρίς την έγγραφη άδειά της.